ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 31 |
زنیان، گیاهی با خواص فراوان است. دانههای آن که طعم و بوی قوی دارد، حاوی پروتئین، چربی، ماده معدنی، فیبر، کربوهیدرات، کلسیم، تیامین، ریبوفلاوین، فسفر، آهن و نیاسین است. در ادامه مطلب به بخشی از خواص این گیاه اشاره میشود.
جام جم سرا:
مصرف یک قاشق غذاخوری زنیان همراه با یک قاشق زیره و مقداری پودرزنجبیل، سوءهاضمه و رفلاکس معده را رفع می کند.
زنیان برا ی کاهش درد کلیه و از بین بردن سنگ مفید است.
مصرف زنیان با آب ولرم، برطرف کننده سرماخوردگی است و بخور آن، گرفتگی بینی را برطرف می کند.
ضماد تهیه شده از آب و زنیان آسیاب شده را روی قسمت هایی از بدن که خارش دارد، قرارد هید تا ناراحتی رفع شود.
برای پیشگیری از خونریزی بیش از حد و نامنظمی قاعدگی، مقداری زنیان را با کمی آب در کوزه سفالی بریزید و روز بعد میل کنید.
ماساژ دادن با روغن آن، درد آرتریت را کاهش می دهد.
برای درمان و رفع اسهال و اسهال خونی، روزانه زنیان خیس شده در آب را میل
کنید.همچنین مخلوطی از پودر زنیان و ماست را به صورت بمالید و بگذارید مدتی
بمانداین امر باعث کمرنگ شدن لکه ها خواهد شد. (خراسان)
*انتشار مطالب خبری و تحلیلی رسانههای داخلی و خارجی در «جام جم سرا» لزوما به معنای تایید یا رد محتوای آن نیست و صرفاً به قصد اطلاع کاربران بازنشر میشود.